Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

PETE SEEGER EMLÉK LÁTOGATÁS - Pampkin Festival

Nem titkolt kíváncsisággal vártam a mi napot New York, Beacon, Pete és Toshi Seeger Parkban a Hudson River mellett! YouTube-ról már sok ilyet láttam, de élőben nagyon izgalmas lesz és Pete Seeger nélkül kíváncsian vártam, hogy hogyan zajlik le az esemény. Hasonlít egy nálunk szokásos búcsúhoz, élő zene van ahol a tök van a középpontban, de lehet enni-inni, vásárolni Sloop Clearwater és Woody Guthrie relikviákat, emlék tárgyakat a kőrbe felállított sátrak között. Clearwater sapkát Ferenctől már kaptam, itt megajándékozott egy Sloop Woody Guthrie trikóval! Rengeteg fényképet készítettem és videón megörökítettem.

A fényképek és a videó elkészítése után az első színpadba botlottam,ahol a technikus üdvözölt,- mert felismert a Clearwater tegnapi út kapcsán - és Lydia akiről azt tudtam, hogy improvizálni tud a helyszínen bárkiről egy dalt.Velem is megtette és olyan ajándékot kaptam amire végleg nem gondolhattam.Dal készült rólam, Pete Seegerről,a bendzsózásomról és a Pampkin Festiválról!Szinte hihetetlen! Nagyon szépen köszönöm Lydiának ezt az őszinte, szívből jövő hatalmas ajándékát!

Később,szórakoztatta az embereket és a gyerekeket.Ezt a felvételt nem én készítettem, időrendileg nem ide tartozik!

Délutánra járt, amikor Ferenc szólt, hogy a délutánra is van programunk.Először venni akar nekem egy Sloop Woody Guthrie pólót majd elautózunk Pete Seeger kedvenc hegyéhez és útközben megnézzük Pete házához vezető bekötő utat amin a házához lehet jutni és elmegyünk a Sloop Clearwater iroda háza előtt.Mire ezzel végzünk a parkba már nem megyünk vissza, mert egy másik zenei rendezvény vár bennünket a The American Center For Folk Music rendezésében ahol két zenekar fog muzsikálni. Susan ott tevékenykedik, jegyeket és Pete Seeger Cd és DVD-et és könyveket árul.Ezért neki lendültünk ezek megvalósításának. A tizenhatodikai további eseményeket egy új oldalon folytatom.