Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Magyar Köztársaság Képviselete

TÁJÉKOZTATÓ
a Magyar Köztársaság Képviseletéről és az általa kibocsátani kívánt új személyazonosító igazolványról
A magát „Magyarország”-nak nevező szervezet nem a magyar állam, hanem a magyar államot megszálló magánszervezet (a továbbiakban: megszállók). Ennek a szervezetnek része az összes olyan párt, amelyet láthatsz a bekebelezett médiában. Fontos, jegyezd meg: akit és akiket láthatsz a médiában, azok ennek a magánszervezetnek a tagjai!
Tehát a „Magyarország” nevű szervezet nem a magyar állam, ennek megfelelően Orbán nem a magyar miniszterelnök, a testülete nem a magyar kormány, és az ügynökeikből álló „országgyűlés”-nek hazudott közgyűlésük nem a magyar országgyűlés. Ezek a megszállók saját hatalmi testületei. Elsősorban a magyar állam hazug látszatának fenntartására szolgálnak, mert az irányítás a háttérből történik.
Tudják nagyon jól, hogy ha lelepleződnek, akkor a hatalmuknak vége, ezért ezt a látszatot minden eszközzel igyekeznek fenntartani. Ezért kellett megszállni a magyar állam intézményrendszerét, bekebelezni szinte a teljes médiát, hogy széles körben ne lehessen tájékoztatni az embereket. Ebben a témában teljes hírzárlat van!
A megszálló hatalom folyamatosan adja át hazánk területét egy másik népnek. Mindegy, hogy kinek, a lényeg hogy egy másik népnek.
Azt hazudják, hogy a Magyar Köztársaság megszűnt, pedig nem, a „Magyarország” nevű (a mi átverésünkre nevezik annak) jogilag nem is létezik, míg a Magyar Köztársaság jelenleg is a törvényes magyar állam. Ez mindaddig nem szűnik meg, amíg nem hagyjuk.
Azért, hogy a magyar államot ne nyilváníthassák hivatalosan is megszűntnek, 2015. szeptember 1-jén három fővel megalapítottuk a Magyar Köztársaság Képviseletét, amely attól kezdve a Magyar Állam törvényes és hivatalos képviselete. A Képviselet jogállását az Alapító Nyilatkozatban indokoljuk, és részletesen kifejtjük.
A Képviselet nélkül a megszállás már rég véglegessé válhatott volna, és a megszállók hivatkozhatnának arra, hogy egy olyan területen, ahol nincs állam (intézmények összessége), ott bárki alapíthat új államot. Mivel van Képviselet, erre nem hivatkozhatnak.
Sajnos számíthatnak viszont a magyar népre, amely tudatlanságból, megosztottságból vakságból, stb. kifolyólag nem gyengíti, hanem folyamatosan erősíti azt a látszatot, amit ők létrehoztak, vagyis annak a látszatát, mintha a magyar állam lenne. Nem hibáztatok senkit, mert az átverés olyan professzionális szinten történik, hogy aki nem ásott a dolgok mélyére, az ezt csak lassan, fokozatosan érti meg. Akik meg értik, azok nagy része kedvezményezettje a látszatra épülő hatalomnak.
A Magyar Köztársaság Képviselete mindig tette a dolgát a háttérben, ahogy az események alapján fontos volt. Most viszont felmerült néhány körülmény, ami megcsillantotta annak lehetőségét, hogy a 100 000 AE néven ismert megoldás mellett egy másik megoldás is szóba jöhessen. Ez a Képviselet által kibocsátott új Magyar Köztársaság feliratú személyazonossági igazolvány, amely a törvényes Magyar Állam hivatalos személyi okmánya.
Ennek jelentősége óriási, sokkal nagyobb, mint bárki gondolná.
Ugyanis a megszállók, az általuk kibocsátott, a törvényes magyar állam jogrendje szerint HAMIS személyazonosító igazolvánnyal igyekeznek az embereket átirányítani az államnak hazudott magánszervezetükbe, hogy amikor már mindenki ott van, megszűntnek nyilváníthassák a Magyar Köztársaságot, és onnantól a helyzetünk megoldása nagyságrendekkel nehezebbé válik.
Ebben a folyamatban a a meglévő „Magyar Köztársaság” feliratú okmány nekik átmeneti állapot, úgy is kezelik, így hiába hivatkozuol arra, hogy neked a Magyar Köztársasághoz van közöd, nem a „Magyarország”-nak hazudott megszállókhoz, ezt nem veszik figyelembe, mert csak átmeneti állapotnak tekintik!
Az új személyazonosító igazolványhoz már nem tudnak így hozzáállni, mert arra nem tudják azt hazudni, hogy korábbról megmaradt átmeneti állapot! Ha ők hamisnak állítják, ezt nekik kell bizonyítani, és ezt nem tudják megtenni.
Aki az új személyazonosító igazolványt igényli és megkapja, az deklarálta, hogy nem kíván a meghszálló magánszervezet alattvalója lenni, hanem meg kívánja tartani a korábbi, Magyar Köztársaság beli állampolgárságát. Ehhez pedig abszolút joga van!
Minél többen foglalnak állást a törvényes magyar állam mellett, annál kevésbé tartható az a látszat, hogy ez a magánszervezet a magyar állam, és annál erősebb lesz a magyar állam, a Magyar Köztársaság pozíciója.
Ráadásul egyre több honfitársunk szerez tudomást róla, és egyre több hivatalnoknak esik le a tantusz, hogy kit is szolgál, tehát a folyamat felgyorsul és a megszállók bukásához vezet úgy, hogy közben magának a Képviseletnek a léte, valamint a 100 000 AE névvel fémjelzett megoldás biztosítja, hogy ne lehessen káosz, de ne lehessen visszarendeződés se, vagyis megvalósulhasson az igazi rendszerváltás.
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, kb. csekély 8 millió forint szükséges. Akkora összeg, amit a megszállók, az ellünk a mi pénzünkből működő pártnak nevezett szervezetei röhögve kifizetnek a minket megtévesztő kampányaikra. Azok a pártok, akik a „lesz még köztársaság” hazug szlogenjével verik át az embereket, ha ezt komolyan gondolnák, már rég felajnlották volna ezt az összeget.
Honfitársaim!
Magunkra vagyunk utalva. Senki sem fog segíteni, hogy talpra állhassunk. Nekünk kell segíteni magunkon. Az új személyazonossági igazolvány kibocsátását csak és kizárólag civil támogatásból tudjuk megvalósítani.
Miközben Orbán felhívására ennek az összegnek a sokszorosa gyűlt össze az „államadósság” „visszafizetésére”, vagy a szegény Jobbiknak, mert „megbüntette” a csúnya Állami Számvevőszék, sorban ajánlották fel az emberek a pénzt, a világ csúfsága lenne, ha nem lennénk képesek ennyit sem megoldani.
* * *
Mi kell a személyazonosító kártya kibocsátásához?
 • _1 x Kártyanyomtató, PR000198 XID8600 Retransfer Printer / Dual Side / 600dpi: 3.100 EUR
 • _1 x Lamináló egység, DIH10462 ILM-DS Dual Side Lamination Module / equipped with upper and lower cassette: 1.750 EUR
 • _1 x Lézegravírozó, UltraLE laser card engraver (várjuk az ajánlatot): ?
 • _1 x Laptop, Lenovo: 800 EUR
 • _1 x mobil internet a laptophoz: ?
 • _1 x Szoftver (később lesz meghatározva, de nagyjából azonos árban vannak): 1.000 EUR (kb)
 • _6 x Festékszalag (UV), PR000813 ART YMCKUv Color Premium Ribbon (750 prints): 6x153 => 918 EUR
 • _5 x Retranszfer film, PR000819 ART Retransfer Film – Premium (1000 prints): 5x47,25 => 236 EUR
 • _1 x Hologram egyedi, High Level Origination and Recombination / Laser Generated Imaging: 3.620 EUR
 • 25 x Egyedi hologramos védőfólia, DIC10177 Customized thin Overlay Ribbon (1250) : 25x195,25 => 4.881 EUR
 • _8 x Lamináló film, DIC10180 1,0mils Clear Patch Ribbon (550 prints): 8x82.5 => 660 EUR
 • _5 x Kártya PVC CR-80, 30 mil, fehér nyomtatható (500 db/csomag) 5x50 => 250 EUR
 • _1 x Hely bérlése a gyártáshoz (később lesz meghatározva): ?
 • _1 x Hely bérlése az igénylések fogadásának és a kártyák kiadásának elindításához (később lesz meghatározva) ?
Az eddig beérkezett ajánlatok, illetve a becsült tétel összesen: 17.215 EUR (5.681.000 Ft). A hiányzó téteket is figyelembe véve a 8 millió forintos beruházási összeg egyáltalán nincs túlbecsülve.
Az árak önköltségi árak, senkinek egyetlen fillér árrése (haszna) nincs rajta!
* * *
A személyazonossági igazolvány megvalósítását itt tudod támogatni:
magyar-allam.com
 
A Magyar Köztársaság Képviselete, mint a törvényes magyar állam, a…